Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, si ale Regulamentului General UE privind Protectia Datelor(GDPR), site-ul nostru, administrat de catre S.C. TUDOR S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale pe care ni le furnizati dumneavoastra.

 

SC TUDOR SRL colecteaza datele cu caracter personal direct de la client/cumparator, in urmatoarele situatii:

  • la crearea unui cont (adresa de e-mail, numele, prenume)
  • la completarea datelor din cont (numar telefon, adrese de livrare, adresa de facturare, etc.)
  • la momentul trimiterii comenzii (produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc.)

 

Aceste date sunt necesare in vederea onorarii comenzii, intocmirii facturii pentru produsele comandate si livrarii comenzii. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor contractuali.

 

Scopul colectarii datelor include desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la: informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea  produselor si serviciilor oferite, utilizarea datelor in vederea onorarii comenzii, facturarii produselor comandate si livrarii acestora, activitati comerciale, de promovare a  produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.

 

Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a S.C. TUDOR S.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C. TUDOR S.R.L.

 

Prin citirea acestui document ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Conform Regulamentului General UE privind Protectia Datelor (GDPR), aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si expediata la adresa: Strada Drumul Cetatii, Nr. 10, Bistrita, Judet Bistrita-Nasaud, in atentia S.C. TUDOR S.R.L., in ceea ce priveste:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii  677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
  • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

S.C. TUDOR S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

 

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Ne poti contacta oricand la office@dpad.ro pentru a solicita informatii despre modul in care sunt utilizate datele tale personale sau poti cere stergerea definitiva a acestora.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale.