Termeni si Conditii

Introducere

Compania care administreaza site-ul www.dpad.ro este SC TUDOR SRL, cu sediul social in str. Drumul Cetatii nr. 10, Bistrita, Bistrita-Nasaud, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J06/82/1992, avand Codul unic de inregistrare RO567251, contact: tel:+40786375885, email office@dpad.ro.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.dpad.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

Continutul site-ului

www.dpad.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala.Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Copyright

www.dpad.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a DPAD.RO. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul DPAD.RO se pedepseste conform legilor in vigoare.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.dpad.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.dpad.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.dpad.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si DPAD.RO va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Incheierea acordului

DPAD.RO isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, DPAD.RO isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

COS CUMPARATURI

close