REDUCERI LA CANTITATE

Sau cum sa obtii pana la 45% extra discount!

Iti aratam mai jos pasii pe care sa-i faci pentru a beneficia de acesta oportunitate grozava care-ti va permite sa primesti reduceri suplimentare pentru cantitate.

Indiferent ca te duci cu treaba prin Birotica, Ambalare, Menaj si curatenie sau Jucarii, vei observa ca in Outlet-ul nostru vei gasi preturi foarte bune pentru toate produsele.

Ei bine, trebuie sa-ti spun ca, prin Reducerea la Cantitate iti aducem preturi si mai bune!

Si asa ajungem si la ce ma duce pe mine aici. Rolul meu e sa-ti explic, sumar, cum sa beneficiezi de aceasta opotunitate grozava care-ti poate aduce reduceri de pana la 45%.

Pasul 1

Identifica produsele cu iconita de Reduceri la Cantitate

Aceasta iconita reprezinta semnul care iti spune ca respectivul produs iti poate aduce un pret mai bun, in cazul comenzilor cu cantitati mai mari de o bucata.

Nu o sa-ti fie greu sa o recunosti…
Uite-o aici:

Iconita o vei gasi in cadrul listarii de produse, cand navighezi pe un produs, precum si in produsele listate in paginile de campanii.

Pasul 2

Afla care sunt pragurile de la care incepi sa primesti reduceri suplimentare pretului afisat.

Dupa ce identifici un produs dorit ce are iconita de Reduceri la Cantitate, ramane sa descoperi surpriza.

Vei afla ca fiecare dintre produsele ce au iconita pot sustine diferite praguri de reduceri pentru diferite cantitati de produse adaugate in cos.

Pragurile sunt gandite pentru a facilita accesul grupurilor de oameni la preturi mai bune, catre produse de calitate.

Majoritatea produselor sustin 3 praguri de preturi la care pot surveni discounturi suplimentare.

De la 5 si pana la 45%!
Pasul 3

Adauga cantitatea dorita de produse in cos!

Pentru a adauga mai multe produsele in cos, poti folosi oricare dintre urmatoarele optiuni:

Folosirea butoanelor de modificare a cantitatii

Pe masura ce adaugi mai multe produse in cos, vezi cum se reducere pretul per unitate, atunci cand atingi pragurile de reducere.Folosirea butoanelor de salt rapid la un nou prag de reducere

Prin butoanele puse la dispozitie, nu obtii doar informatii ce tin de reducerea acordata, ci si o modalitate de a economisi timp si a face saltul direct la pragul de reducere dorit.

Printr-un click vezi cum cantitatea si noul pret per unitate se actualizeaza.


Apropo…

Vei observa ca adaugand o cantitate mai mare de produse, vei atinge mult mai repede pragul de TRANSPORT GRATUIT. Reducerile se cumuleaza si tu obtii cel mai bun pret!

Acum ca ai terminat socotelile si stii foarte bine cum arata cosul tau, ce discounturi suplimentare ai primit si cum ai reusit sa obtii acel cost de zero lei pentru livrare, ramane doar sa finalizezi comanda si sa te bucuri de produsele comandate!

Te putem ajuta?

Daca mai ai orice nelamurire nu ezita sa ne contactezi la Telefon: +40 771 482 030, Email: office@dpad.ro sau direct in chat-ul nostru, pe care il vezi chiar acum in coltul din dreapta jos.

Spor la cumparaturi!

COS CUMPARATURI

close